Från 13 år

När du har fyllt 13 år sker undervisningen i liten sånggrupp och du har även möjlighet att välja individuell undervisning eller avancerad vokalensemble. I sångundervisningen ingår det även att sjunga i kulturskolans kör - Harmonies of Huddinge. Kören repeterar tisdagar 18.30-20.00 i Huddinge

Sångelever på karneval

I individuell sångundervisning ligger fokus på sångteknik och interpretation/tolkning, givetvis med sångglädjen som utgångspunkt. Eleven får öva scennärvaro och mikrofonteknik med mera och erbjuds att uppträda varje läsår. Undervisningen sker individuellt eller i grupper om upp till fyra elever. Eleven förväntas öva på egen hand mellan lektionerna.
Solosångsundervisning kräver ingen förkunskap, men då efterfrågan är stor på platserna rekommenderar vi att eleverna börjar med den förberedande sångensemblen.

Sångelever

Avancerad vokalensemble är till för eleven som kommit en bit på väg med sin röstträning och som gillar att sjunga i grupp. I avancerad vokalensemble bygger vi vidare på glädjen i att sjunga tillsammans. Tidigare erfarenhet av sångensemble eller individuell undervisning är meriterande.
För att söka till vokalensemblen krävs det att man gör en provsjungning.

Kör - Harmonies of Huddinge
Sångkör för alla sångelever från 12 år som går på kulturskolan.


Webbanmälan

Webbredaktör: Helena Rosander
Senast uppdaterad: 2017-02-16

skriv ut sidan Dela med dig: Bokmärk och dela

Webbanmälan

Anmäl dig till Huddinge kulturskola direkt här på webben!
starta webbanmälan

Du som går i kulturskolan!

grön prickVill du fortsätta i kulturskolan nästa termin? Då behöver du inte göra någonting! Höstterminen börjar v. 35 och du blir kontaktad av din lärare innan start. Vårterminen börjar vecka 3, torsdagen den 17 januari.

röd prickOm du däremot vill göra uppehåll eller sluta, ska du avanmäla dig via formuläret på den här på länken. Senast 1 juni vill vi ha din avanmälan inför höstterminen och 1 december inför vårterminen.
starta avanmälan

Kulturskolans ämnesplaner

Kulturskolans ämnesplaner

Kulturskolan har arbetat fram ämnesplaner. Här finns de att läsa. (öppnas i nytt fönster)